Køb et
gavekort her

Book din
oplevelse her

Innovation
De kan smage.

Det høje niveau af gastronomi på Ristorante San Giorgio kan tilskrives tre faktorer: viden, inspiration and passion.

Achille Melis har trukket på sine mange års erfaring for at kunne transformere simpel, traditionelle madvarer til sofistikerede retter.

Mange prestigefyldte industriorganisationer har hædret Ristorante San Giorgio, herunder World Association af italienske restauranter, Det Dansk-Italienske Handelskammer og Ercole Oliviaro Award.

Ristorante San Giorgio er certificeret “Marchio Q”.

De bedste
råvarer.

Friske og velsmagende råvarer er grundlaget for alle de retter vi serverer på Ristorante San Giorgio. Via personlig kontakt med lokale producenter direkte fra Sardinien formår vi at have den bedste kvalitet af råvarer.

Her i Danmark bruger vi de bedste lokale leverandører der findes på markedet. Dermed opnår vi at have årstidens mest uovertrufne kød, fisk og grøntsager.

Vores menu udskiftes ofte, for at afspejle de fineste ingredienser tilgængelige på det pågældende tidspunkt af året.
 
Absolut alt vi serverer er tilberedt fra bunden og til mindste detalje. Vi fremstiller vores egen dej til pasta og brød hver aften, hvorefter den tilberedes helt frisk den følgende dag.

Raffineret
menu.

Vores gæster kan vælge mellem tre-, fire-, or fem-rettersmenuer. Lejlighedsvis varierer disse menuer dagligt, da vores ejer Achille Melis fortrækker at beslutte den bedste måde vores levering af ingredienser kan bruges i både nyskabende og klassiske retter.
Vores veluddannede personale vil guide Dem gennem Deres valg og hjælpe Dem med at opdage retter, der vil tilfredsstille Deres særligt unikke smag.

Se nogle eksempler på vores menuer her.

Udsøgte
vine.

Vi har en velassorteret vinkælder med hundredvis af flasker fra hele Italien, samt en højt uddannet sommelier til at guide dig gennem vinkortet, som er perfekt afstemt til vores retter.

Se vinkortet her.

Book bord
Køb gavekort